dijous, 7 de gener del 2010

Canelones de carne/ Canelons de carn





INGREDIENTES:


1 paquete de 20 placas de canelones.
Medio quilo de carne picada.
1 cebolla.
1 pimiento verde.
2 ajos.
Tomate frito.
Sal .
Pimienta.
Salsa Bechamel.

MODO DE PREPARACIÓN:

Ponemos agua salada a hervir y echamos las láminas de una en una, removemos y dejamos cociendo de 12 a 15 minutos.
Mientras vamos haciendo el sofrito:
Pelamos y picamos la cebolla y el pimiento en trocitos pequeños.
En una sartén echamos un poquito de aceite, la cebolla, el pimiento y los ajos picados, salpimentamos nuestra carne picada y la echamos también, removemos.
Echamos un chorrito de tomate frito (para darle color) y cuando comience a hervir bajamos el fuego y dejamos cocer a fuego lento 10 o 15 minutos.
Una vez hechos los canelones escurrimos bien y ponemos sobre un paño de cocina las láminas extendidas y separadas entre sí hasta su utilización.
Ponemos sobre cada una de las láminas un poquito de la carne y enrollamos. Así con todos. Y vamos colocándolos en una fuente.
Vamos haciendo la salsa bechamel.
Cuando tengamos la salsa lista la echaremos homogéneamente sobre los canelones y espolvorearemos un poco de queso de gratinar por encima.
Metemos al microondas a darle un último calentón para que se derrita el queso del relleno unos 5 minutos a máxima potencia y a gratinar unos 4 minutos.
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Els Canelons són típics aquí a Catalunya, el dia de Sant Esteve, 26 de desembre.


INGREDIENTS:

1 paquet de 20 plaques de canelons.
Mig quilo de carn picada.
1 ceba.
1 pebrot verd.
2 alls.
Tomàquet fregit.
Sal.
Pebre.
Salsa Beixamel.

TALL DE PREPARACIÓ:

Posem aigua salada a bullir i hi afegim les làmines d'una en una, remenem i deixem coent de 12 a 15 minuts.
Mentre anem fent el sofregit:
Pelem i piquem la ceba i el pebrot a trossets petits.
En una paella fem una mica d'oli, la ceba, el pebrot i els alls picats, salpebrem nostra carn picada i l'afegim també, remenem.
Tirem un raig de tomàquet fregit (per donar-li color) i quan comenci a bullir baixem el foc i deixem coure a foc lent 10 o 15 minuts.
Un cop fets els canelons s'escorren bé i posem sobre un drap de cuina les làmines esteses i separades entre si fins a la seva utilització.
Posem sobre cadascuna de les làmines una mica de la carn i enrotllem. Així amb tots. I anem posant-los en una font.
Anem fent la salsa beixamel.
Quan tinguem la salsa llista la vessem homogèniament sobre els canelons i hi afegim una mica de formatge de gratinar per sobre.
Fiquem al microones perquè es fongui el formatge uns 5 minuts a màxima potència ia gratinar uns 4 minuts.

Patricia Vazquez. 2nA

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